zaterdag, mei 20, 2006

Intuitie

Wat een dag... zoveel plannen en als je ziet wat er gebeurt is..
Gisteren met een vriendin/voormalig buurvrouw aan t mailen. Kwam het over haar huis (ze heeft naast ons gewoond en is verhuisd, maar heeft het huis verhuurd)
Vorige week was daar ingebroken zeiden de bewoners, maar ik vond het een vreemd verhaal. En omdat ik dacht dat ze haar wel in hadden gelicht begon ik erover. Maar ze wist dus van niks. Oeps..
Al pratende kwamen er nog wat gekke feiten boven tafel en heb ik uitgesproken dat ik vond dat het een vreemd zaakje was. Had wat dingen gezien en gehoord en kreeg steeds meer het vermoeden dat het niet pluis was hiernaast.
Hubby vond dat ik spoken zag dus ja daar doe je niks meer als je
geen bewijzen hebt en
ik vind: je kunt iemand er niet op afrekenen dat ie er niet zo fris eruitziet,
de buitenkant zegt niks over hoe iemand zelf is.

Maar goed Vriendin was toch wel gealarmeerd en zei me als ik iets geks zag de politie moest bellen.
Enfin, staat ze vanmiddag op de stoep, wilde even kittens snuffelen, en toch zien wat er nou aan de hand was.
Nou om een lang verhaal kort te maken, voortaan word ik wel op mijn intuitie geloofd, want er stond een wietplantage op zolder!!!
Wat een gedoe... denk je in een nette buurt te wonen.....
Politie erbij, en wat denk je? die kunnen niks doen omdat er geen planten staan (nee vind je het gek die hebben ze eergisterennacht weggehaald) en geen duidelijke "grow"spullen.

Is toch te gek voor woorden... , ze heeft al 3 maanden geen huur van ze gehad (vandaar dat ze zowiezo eruit gezet gaan worden)Draait zij straks voor de schoonmaak op en de politie kan niks doen.
Ze weten dus niet dat ze in huis zijn geweest dus dat wordt nog wel een beetje spannend.
Maar ben er hartstikke hyper van en kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik niet eerder aan de bel heb getrokken. Maar ja wie denkt er nou in een wijk als de onze aan een wietplantage?? Nou heb er van geleerd dat dat dus niks wil zeggen...

Volgende punt is dus dat C ongewild toch dingen mee heeft gekregen dus die moeten we morgen maar eens pedagogisch gaan vertellen wat de politie kwam doen en waarom S zo overstuur was...Tips?

Ik denk dat ik vannacht nog wel een paar keer wakker zal zijn om te checken of er hiernaast licht brand...

4 opmerkingen:

Marinka zei

Jeetje zeg, wat een verhaal... daar kom je inderdaad zo niet op. 2 weken geleden hebben ze 's nachts ingebroken 3 huizen verderop... ook heel eng... lig je 's nachts te slapen en zijn ze beneden de boel aan het leeghalen (gelukkig alleen spul van het werk van de man). Daar hebben ze het gelukkig voor de kinderen stil kunnen houden (afgezien van 'ze hebben vannacht de deur kapot gemaakt') omdat de politie kwam toen ze al naar de oppas waren (was in de vakantie en ze hadden beide moeten werken). Ik zou zo gauw geen tips weten.. Succes ermee!

Marjolein zei

He gatsie zeg, dat is toch ook wat, dat kan je je toch niet voorstellen hè. Maar het gebeurd overal, ook hier in de straat bleek iemand een wiet schuur te hebben, vreselijke ophef in de straat.. Ze gaan nu ook verhuizen LOL....
Succes ermee, met de kids, tips heb ik niet, maar probeer wel te slapen jij!

eliane zei

ja wat moet je zeggen, ik denk dat je toch maar iets moet zeggen in de trant van dat de buren iets deden wat niet mag en dat daarom de politie kwam. Want verhalen cq roddels komen er toch wel...........succes ermee.
groetjes eliane

nicole zei

hoi Andrea,
Wat eenstory zeg!! Gauw terugverhuizen :) Zou jij dinsdag kunnnen werken kan ik grey´s kijken.....
Nog een verzoekje...kan ik niet al mijn foto´s bij jou afleveren en weer leuk gescrapt terugkrijgen? hihi vind het zo gaaf wat je allemaal maakt!!