dinsdag, augustus 15, 2006

Tractor voor en tractor na

R is helemaal idolaat van tractoren. Hij ruikt ze geloof ik op 5 km afstand want als we in de auto zitten ziet hij ze ook constant en meld dat met luid gegil: Mama, daaar!! Taktor!!!
Een combine wordt herkend, hakselaar kent ie inmiddels ook.
Bij de groothandel hadden ze laatst een te gek boek, van karton, met tractoren en combines en ploegen die hij kan bewegen. Zonder dat boek gaat hij echt niet slapen.

Voor zijn verjaardag volgende week maandag krijgt hij dan ook, jawel een tractor.
M koopt dan wel geen treintje omdat hij dat zelf vroeger graag wilde, maar bij dit kado ging hij los. Er moest wel een vrijloop opzitten, enne rubberbanden enne een karretje....
Na uren surfen werd hét model dan ook gevonden en dat is nu per post onderweg.
Het karretje ook, oh pardon farmtrailer, en dan krijgt hij maandag dit van ons en opa en oma's. Kan niet wachten tot ik zijn gezicht zie.

In het kader van deze manie had ik bij zo'n budgetwinkel een heel leuk boekje gekocht, dik karton en met bewegende wielen. En wat staat er in het SBM? Zo'n zelfde soort boekje verwerkt en gescrapt! Dus 1 keer raden wat mijn scrap=projectje is deze week LOL.

Verder ook wel andere dingen gescrapt, zoals een klok, en twee LO's waar ik zelf helemaal weg van ben, maar ja zonder camera kan ik niks showen helaas :-(

2 opmerkingen:

Dutchie in Canada zei

Goh, ben benieuwd, heb je niet een scanner..... wil graag wat zien!! En wat gaaf joh, zo'n boekje!!met wielen. Leuk dat ie zo gek is van tractors.....of is et tractoren LOL

paule zei

volgens mij wordt het tijd dat jullie vanuit het diepe zuiden eens afreizen naar het hoge Noorden zodat R een ritje kan maken op een échte tractor met een échte boer:-)
Jullie zijn welkom!!