maandag, april 17, 2006

Sorry hoor

Niet veel geblogd, maar had even iets anders te doen..
Namelijk mijn Loïs helpen met de bevalling en vervolgens lig ik al 4 dagen met mijn neus in een doos te staren naar een nestje met de schattigste kittens die ik ooit gezien heb!
Ongeveer 1,5 uur na het schrijven van mijn vorige blog begon ze en 2 uur later lagen er 4 prachtige burmeesjes te drinken bij hun mama.
Zou bijna jaloers worden op zo'n bevalling LOL
De namen gaan met een C beginnen en een heeft er al zijn naam te pakken. Het is een vreselijke kletskous, en wat past er dan beter dan Chatterbox?? (En als je verder gaat denken zijn er vast nog wel meer scrap-gerelateerde namen te bedenken met een C ;-))

Over zwnager zijn en bevallingen gesproken:
Heb via via een link gekregen over zwanger zijn, heb echt bijna in mijn broek geplast erg he en de tranen stroomden over mijn wangen.
Ik kwam echt niet meer bij van het lachen.
Da's toch voer voor psychologen hoor dat je zo hysterisch kunt lachen na het lezen van zwangerschaps-gewoontes ;-)
Dus je bent gewaarschuwd als je deze link toch aanklikt!
Twopeaszwangerschapsthread.

3 opmerkingen:

Nicole zei

hoi andrea,
Gefeliciteerd met je kittens ze zullen vast weer prachtig zijn.
Ook hier de lente aanwezig.moeder konijn is een nest aan het bouwen dus ben er bang voor dat we de jonkies te laat hebben weggehaald...ben heel benieuwd of het wat wordt aangezien ze dan zwanger is van een van haar zonen(zijn er dus weer te laat achter dat het mannetjes zijn!)Groetjes nicole xxx

Marjolein zei

Gaaf Andrea, al die kittens, leuke naam!!!!!!!! Kan zo gauw niet komen op nog een "scrap" naam met een C maar wie weet....... Enne, waar blijven nou de foto's joh, wil ze graag bewonderen!!!!

Francine zei

Gefeliciteerd!!!! Ik wil zo graag foto's zien!

En c- namen... wat dacht je van

Couture (naar de nieuwe BG lijn)
Cathy (naar Cathy zielske)
Creation
Cool (want dat is gewoon een cooel naam ;p)