maandag, mei 22, 2006

Lang leve de koningin

In deze tijden van Winx en Totally Spice vind ik het soms moeilijk om C daar bij weg te houden.
Ze kijkt het soms dan ook wel, maar dan echt gedoseerd en alleen als ze het verdiend heeft.
Een paar weken geleden kocht ik bij Appie een paar DVD's.(2 voor 5 euro) Voor R de kleine Rode Tractor maar voor C kon ik niet echt kiezen.. Tot ik een film zag die ik zelf in de bios had gezien en die echt gaaf vond. Maar ja, zou C dat ook vinden??
Kijk zelf maar,


ik denk dat ze hem wel heel leuk vind ;-) Het is een film uit 1995, "Lang leve de Koningin" met oa Monique van de Ven en Derek de Lint. Heel kort voor wie hem niet kent: gaat over een meisje Sara die van een vriendje een boekje krijgt over schaken. Het verhaal in dat boekje trekt haar het verhaal in zodat ze tussen de schaakstukken staat en samen met de koningin leert schaken. Vervolgens blijkt ze in de echte wereld ook heel goed te kunnen schaken en vindt ze uiteindelijk haar vader weer, maar dit is wel heel kort verteld hoor.
Ik ga mijn schaakbord maar weer opzoeken want C lijkt de regels al bijna
te snappen;-)

4 opmerkingen:

Francine zei

awww, ze gaat er helemaal in op!

Ik probeer voor M een Knofje dvd te vinden, maar de hema heeft hem al niet meer. F en R kijken meer Nickelodeon dan me lief is... afgewisseld met mijn favorite film allertijden - Pipo!

Marjolein zei

Wat leuk joh, dat ze zo opgaat in die film, veel leuker dan al die maffe series tegenwoordig!

Christa zei

Ja, da's een hele leuke film. Echt anders dan andere! Misschien moet ik toch ook nog maar eens kijken of ik hem hier ergens kan vinden.

Mireille zei

paar dagen terug pipi voor Amber gekocht.. maar knofje klinkt ook super!