School

Ik kreeg net het school-schema tot de zomervakantie van dochterlief.

Slik... 13 en 15 juni meedraaien in de middenbouw, 20 juni schoolreis en
28 juni afscheid van de onderbouw...
Zij is er aan toe.

Vanmorgen zag ik het weer, de instromers zijn wel erg klein.
En ze is soms meer aan het moederen dan zelf lekker te leren en te spelen. Juf ziet dat ook en haalt d'r gelukkig ook vaak uit de groep om even samen "middenbouw-werkjes" te doen.
Ze hoopt dat ze samen met J en K (jawel, die van die vlinders ;-))in de klas komt. Vanavond is er een informatieavond op school, ze zit op een Jenaplan-school en ze willen de stamgroepen anders gaan doen
Maar hopelijk is de indeling van de groepen ook bekend en weet ze morgen of ze bij J zit. Zou wel leuk zijn, ze hebben 2 jaar een beetje om elkaar heen gedraaid en ineens spelen ze veel en graag samen, en hebben ze het echt leuk samen.
Kleine meisjes worden groot en alhoewel soms te snel ben ik erg blij dat ik er getuige van mag zijn.

Deze LO maakte ik deze week en ook hierop zie ik hoe groot ze word. Ineens is er een band tussen haar en neefje N, en spelen ze vol overgave samen.(die band was er altijd wel, maar echt sámen spelen was toch wel moeilijk. Helemaal voor hem, hij kon C haar enthousiasme en geknuffel niet altijd aan ;-)

Reacties

Anoniem zei…
Gaat snel hè, dat ze groot worden, ik verbaas me er nog altijd over!!
En die LO vind em enig!! Leuk dat er zo'n goed contact is tussen neef en nicht!
Anoniem zei…
waanzinnige header! Super lootje.. en .. nou kan ik eindelijk ook af en toe verzuchten "wat wordt ze groot"! Ik begrijp in ieder geval waar je het over hebt!
Anoniem zei…
tja kleine meisjes worden groot. maar het gaat wel snel.
Zal even slikken worden als ze echt naar de middenbouw gaat.

groetjes