donderdag, september 28, 2006

hallo


Ik ben er nog hoor, maar op de een of andere manier kom ik maar niet aan bloggen toe.
En dat terwijl ik zoveel te vertellen heb!

Ik ben o.a.bij Elsie Flannigan geweest in Rotterdam en het was echt gaaf!! Leuk mens en vooral een leuke dag! We hebben een boekje gemaakt helemaal in Elsie stijl: KI papier en verder veel gedoodle en stempels. Onderwerp: Culture Study.
Een boekje over hoe je leven er nu uit ziet: fotos van jezelf, maar ook van bekende mensen waar je om houdt .Je kleding , een bladzijde over prijzen anno nu. Bladzijde over tv en films . Leuk om bijv over een paar jaar nog eens te doen!

Nog een paar rondjes door de winkel gelopen (na een foto en signeersessie, lieve meid die Elsie!) en alleen maar 1 pen gekocht, goed he?
Toen met zijn viertjes op weg naar Dudok. Maar we werden afgeleid door iemand die buiten op een terrasje zat met een zo op het oog heerlijke salade. Dus nog 4 meter doorgelopen en vervolgens toch daar naar binnen. En het zag er niet echt heel hip of modern uit van binnen, maar het eten was echt heel lekker!! (hele dikke tosti met oude kaas en gegrilde groentes en een mozzarella salade(en ik denk dat SB ook wel tevreden was qua menukeuze haha )

Enne die appeltaart bij Dudok komt een volgende keer wel ;-)

Boekje is nog niet af wie weet neem ik m zaterdag mee als we gaan croppen bij P&P .

Voor nu welterusten en ik zal vaker wat van me laten horen!

3 opmerkingen:

Dutchie in Canada zei

Ben toch wel een beetje jaloers hoor.....Elsie......smullen!!!!!!!!

Pauline zei

Lijkt me erg leuk dat boekje. Dat je er de tijd voor kan vinden. Maar ja, leuke uitjes moet je jezelf ook wel eens gunnen toch?
Groetjes, Pauline

paule zei

ooohh wat heb ik weer een leuke scrapuitjes gemist deze week:-(
Maar ja, eigen keus hè? Gelukkig kan ik via jou verhalen toch even meegenieten!!