woensdag, september 20, 2006

Veevervoer

Er werd al gevraagd of ik geen katten meer had, maar die zijn er zeker nog wel hoor!
Diezelfde persoon vroeg waar de naam scraptery vandaan kwam. Nou scrap en cattery maakt scraptery!

Van Lois haar nestje is Cotedoortje dus hier blijven wonen.
Dochter van Tazz, de kater die ik samen met J en A heb geimporteerd uit Tasmanie.
Dus niet zomaar een kitten, maar een van eigen poes en kater!

En al zeg ik het zelf, ze is echt goed gelukt. Mooi qua rasstandaard (een echt baksteentje in een bontvelletje) maar ook mooi qua karakter.
Vol vertrouwen springt ze elke dag in mijn armen, gewoon omhoog , geen nagels uit of wat dan ook, er 100% op vertrouwen dat ik d'r wel zal vangen.

Ze is gek met de kids en het is echt heel gaaf om te zien hoe dat wederzijds is! Toch anders als met de andere katten heb ik het gevoel.
En ja ze moet natuurlijk ook vaak meespelen. Dat mag alleen als ze zelf wil , en ze vind veel goed! Kijk maar op deze foto,
ik dacht echt als hij gaat rijden gaat ze er wel uit. Maar nee hoor, mevrouw rolde zich eens lekker op en toen hij weer stil stond kroop ze via het dashboard van de trekker bij boer R op schoot.

5 opmerkingen:

marinka zei

Geweldig dat ze zo met zich laat spelen... een echte kinderen-kat dus!

Pauline zei

"Baksteentje in een bontvelletje". Ik lig in een deuk. Precies Nina en Farah! Ze ziet er prachtig uit jouw Cotedoortje. Ook je kopfoto is erg mooi.

Petra zei

Wauw, wat een kat. Als Mart ooit nog katten wil na Teigetje en Lappie (zijn nog springlevend en hopelijk nog minimaal 10 jaar onder ons), dan wil ik wel zo'n oosters korthaar / burmees.
Wat een leuk beest zeg.

paule zei

Hahhaha, schitterend beesje!

Angelique zei

Leuk ! Heerlijke beesten; katten !