... gaan we speculaas bakken...
deeg staat al in de koelkast, speculaasplanken
zijn schoongemaakt en dus klaar.
Verheug me nu al op de heerlijke geur!
Vanmiddag even gauw bij de Boerenbond langsgeweest
om gist te halen en tja als ik daar dan loop kan ik echt
niet met alleen maar gist naar buiten lopen.
Dus vandaar morgen speculaas, bakt er nu een Waldkornbrood en
gaat er de komende dagen hier vast meer gebakken worden!
Allemaal onder het mom van "oefenen voor December en Kerst", maar ondertussen ;-)
deeg staat al in de koelkast, speculaasplanken
zijn schoongemaakt en dus klaar.
Verheug me nu al op de heerlijke geur!
Vanmiddag even gauw bij de Boerenbond langsgeweest
om gist te halen en tja als ik daar dan loop kan ik echt
niet met alleen maar gist naar buiten lopen.
Dus vandaar morgen speculaas, bakt er nu een Waldkornbrood en
gaat er de komende dagen hier vast meer gebakken worden!
Allemaal onder het mom van "oefenen voor December en Kerst", maar ondertussen ;-)
Reacties
Tenzij het een familie-geheim-recept is, natuurlijk!
...en brood bak ik nog elke dag zelf...
gr Nicole
Andrea er komt een ochtend en een middagworkshop 9 december...
groetjes,
Maret.