Twaalf

Ik reed gisteren naar huis en heb het hele stuk (geloof me, om half 1 snachts vind zelfs IK het een heel stuk ;-)) de mistlamp aan moeten hebben...
Man wat een mist...
Gelukkig een leuk radioprogramma op de radio, anders had ik wéér Brother Bear moeten luisteren aangezien dat de enige cd was die in de auto lag.
Ik kan nooit meteen slapen als ik thuis kom dus even wat lopen rommelen, oa collega's gebeld die ook nog niet sliepen en een brood in de machine gestopt.
Vanmorgen was het wakker worden enigzins lastig kan ik je zeggen.....

Bij de post van gisteren zat een verrassing van Francine, die had op haar weblog peppermintbark verloot en ik was een van de gelukkigen. Super dankjewel !!!
En ik heb hem boven in de boom gehangen zodat ik pas met de Kerst kan zeggen of ie lekker is. ( dat zeg ik nu, eens kijken hoe lang ik dat volhou haha)

Vanavond was het groot Nederlands Dictee er weer. Vind Philip altijd van die leuke pretoogjes hebben, alleen daarom doe ik al mee.
En ik had er maar 12 fout!!
Da's mijn record geloof ik tot nu toe haha..
Goed he??

Reacties

Marjolein zei…
Jak, mist... een ellende, en dan niet meteen slapen kunnen is nog erger! Hoe laat lag je er uiteindelijk in?
Oh ja, dat dictee, leukie is dat! Netjes hoor, die 12 fout!
Anoniem zei…
Er komt vast nog wel een keer in Landgraaf! En geen mist dan hoop ik; vreselijk vind ik dat om dan te moeten rijden. Ik wens jullie hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2007!
Liefs, Pauline
Anoniem zei…
Goed gedaan maar 12 fout, heb niet gekeken maar wel gehoord dat het best pittig was ....

Fijne feestdagen !!
Francine zei…
Hbe niet meegedaan aan het dicte... voor het eerst geloof ik dit jaar. Vergeten!

Laat je horen hoe je mijn snoepies vond! :)