vrijdag, september 08, 2006

Ouder

Wat is de Efteling toch een gaaf park om even te ontsnappen aan de dagelijkse dingen.
C had een vrije dag ivm kamp en vanwege de goede weersvoorspelling hebben we de airmiles maar verzilverd. R mag nog voor niks dus als we volgend jaar weer gaan (vast wel haha) gaan we in het voorjaar.Want een goedkoop uitje kun je het niet noemen,dus alles wat je kunt besparen ;-)
Maar het was wel een heel leuk uitje!
Het was helemaal niet druk en dus was er volop tijd om rustig door het park te wandelen en was de maximale wachttijd 5 minuten.
We hadden wat broodjes en koekjes bij ons, maar de poffertjes riepen zo hard dat we die niet aan onze neus voorbij konden laten gaan. Heerlijk, een nieuwe traditie is geboren!

C was helemaal weg van de voorstellingen, en ze heeft zelfs mee kunnen spelen. Ongelofelijk hoe vrij ze dan is, je ziet dat ze het wel spannend vind maar ze staat er maar mooi!

En R, ach wat hebben we eigenlijk gelachen om hem, zo stoer maar owee als een attractie spettert of ook maar 1 nanoseconde sneller gaat dan stapvoets.
"Mio vind dit niet leuk, wille uit!!!" gilde hij dan. Beetje lastig als je net in de Piranha zit ;-)

Manlief was helemaal weg van de Pandadroom (en ik ook!!)maar een tip: bij de ingang staat dat het voor peuters spannend kan zijn, nou geloof ze maar want dat is ook zo! Arm ventje, hij had het moeilijk, maar ja eigenwijsje wilde de 3D-bril ook niet afzetten. Uiteindelijk wel de hele film/voorstelling kunnen zien maar volgende keer gaan we wel omstebeurt (huh, geen schrijftaal zo geloof ik)

En in 1 ding hebben we unaniem besloten NOOOIT meer te gaan: Vogelrok...
Crisis, ik denk ik ga wel met C die het berespannend vond, maar jee ik vond het geloof ik net zo eng. Hubby wilde ook nog even, en C wilde niet meer dus ging hij alleen..
Daarna een rondje in de kookpotten en het was helemaal gedaan, duurde 1,5 uur voor er weer kleur op zijn gezicht zat!
Tja je wordt ouder papa geef het maar toe ;-)